Menno Dijkstra

Menno is de nuchtere West-Fries die in z’n blik gelijktijdig focus en humor uitstraalt. Heeft z’n wortels in het financiële management en is de laatste jaren actief in diverse sectoren als consultant en opleider. Brede ervaring in de aansturing en ontwikkeling van teams.

Plan kennismaking

Menno en Paul: complementair koppel

Bouwmeesters van teams en organisaties

Wat hen bindt: hun persoonlijke ambitie en motivatie om mensen te helpen het allerbeste uit zichzelf te halen – en uit hun werk. De kracht van teams en managers tot grote hoogte stuwen. Met als startpunt: het eigen DNA van de organisatie. Daar begint alles mee. Daar ligt de kracht opgeslagen.

Paul Has

Paul is het type self-made man, gepokt en gemazeld in de praktijk. Z’n tongval verraadt de Amsterdamse roots van z’n no-nonsense benadering. Resultaatgericht, gemakkelijk in het contact en net als Menno een kei in de aansturing van teams.

Plan kennismaking

RNEW

RNEW is opgericht door Menno Dijkstra en Paul Has, die kunnen putten uit jaren-en-jaren ervaring in de ontwikkeling van organisaties in uiteenlopende sectoren: van financieel tot agrarisch en van dienstverlenend tot overheid. Samen leiden ze een team dat uit is op succes en resultaat. Voor jou en je organisatie. Vanuit drive en motivatie.

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design