WORD DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER LEAN!

Black Belt

Ben je in het bezit van de Lean Black Belt, dan beheers je de technieken en strategieën om op eigen kracht processen te analyseren en verbeteren. Je bent de drijvende kracht om mensen hierin te motiveren en te faciliteren. Je biedt essentiële meerwaarde binnen een organisatie die een cultuur van continue verbetering nastreeft. Je geeft leiding en sturing aan teams en projecten waarin Lean vaste voet aan de grond krijgt en houdt.

De Lean Black Belt is met name geschikt voor professionals en leidinggevenden die problemen in organisaties structureel willen oplossen. Als Black Belt creëer je groei, en zorg je voor continue verbetering.

Uitdiepen DMAGIC

In deze opleiding diep je de zes fases van Lean grondig uit: Define, Measure, Analyze, Generate, Improve en Control (DMAGIC). Je bent in staat vraagstukken diepgaand te analyseren en richtingen aan te dragen om die problemen blijvend op te lossen. Omdat Lean vraagt om een bewuste, verankerde cultuur, is er speciale aandacht voor jouw vaardigheden op het gebied van faciliteren, presenteren en communiceren.

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design