HELP LEAN TE IMPLEMENTEREN!

Green Belt

Met de skills en kennis die je als Lean Green Belt opdoet, word je aanjager voor continue verbeterprocessen binnen je organisatie. Je leert om teams en projecten te leiden en mensen te inspireren in verbeter- en verandertrajecten. Jij bent degene die daadwerkelijk helpt Lean te implementeren!

De Lean Green Belt is voor iedereen die proactief verbeteringen wil realiseren. Mensen die op wat voor manier dan ook teams, projectgroepen en organisaties willen stimuleren om te werken aan een cultuur van continue, structurele verbetering. Jij bent straks in staat om eigen verbeterideeën op te pakken en te realiseren. De Green Belt is bovendien een uitstekende keuze als jij je verder wilt ontwikkelen in je rol, of verder wilt groeien met je bedrijf.

Door met DMAGIC, nieuwe skills

Je gaat verder met de zes fases van Lean: Define, Measure, Analyze, Generate, Improve en Control (DMAGIC). Je analyseert vraagstukken en leert om die blijvend op te lossen. Je ontwikkelt skills om workshops en nieuwe leervormen te faciliteren. Speciale aandacht is er voor het verbeteren van houding en gedrag binnen je organisatie. Daarom ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van faciliteren, presenteren en communiceren.

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design