WORD DE INSPIRERENDE KRACHT IN DE BOARDROOM!

Masterclass Lean Management

De Masterclass Lean Management is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan teams en organisaties waar de Lean-filosofie steeds dieper wortelt. Je ontwikkelt en verdiept je kennis en skills om producten en processen te optimaliseren. Centraal staat de Lean-aanpak om verspilling terug te dringen en werkprocessen efficiënter te maken binnen je team én je organisatie. Daarmee zorg je voor concrete groei in waarde.

Voor wie?

De Masterclass Lean Management is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan teams en organisaties die Lean willen integreren in het DNA van hun dienstverlening of productieniveau. Je leert nieuwe skills en benaderingen die bijdragen aan een geslaagde implementatie van Lean in jouw bedrijf. Je leert bovendien om structuur aan te brengen in de aanpak om je organisatie verder te professionaliseren. Door deze training word jij de inspirerende, stimulerende kracht in de boardroom als het gaat om Lean Management!

Wat leer je tijdens de Masterclass Lean Management?

In deze Masterclass leer je welke aspecten allemaal van belang zijn om je organisatie of team te kunnen helpen groeien naar volwassenheid op het punt van Lean Management. Het begint met het ontdekken van de historie van Lean management en de geheimen van het Toyota Management System (TMS) en het Toyota Production System (TPS). Zo kom je te weten hoe je strategie kunt vertalen naar concrete acties. Verder leer je met welke zaken je het beste kunt starten voor Lean Management, en in welke volgorde.

Lean zichtbaar maken

Tijdens de Masterclass krijg je verschillende werkvormen aangereikt waarmee je Lean binnen jouw organisatie ook zichtbaar kunt maken. Met behulp van deze ‘gereedschappen’ ga je aan de slag om je eigen organisatie te transformeren naar een organisatie die op hoog niveau Lean werkt.

Onze Lean Management-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een Lean Management-opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Lean Management betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. Weten wat er voor uw organisatie mogelijk is? Vraag naar ons aanbod.

Meer over deze Masterclass

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design