SCOREN WAAR HET WERK GEBEURT

Optimaliseren op de werkvloer

Een van de beste plekken om verspilling te signaleren en verbetermogelijkheden te zien, is op de werkvloer zelf: daar waar werkprocessen daadwerkelijk plaatsvinden. Of het nu gaat om productiebedrijven of dienstverlenende organisaties. Degenen die de meest directe voeling hebben met de dagelijkse praktijk, hebben dus een belangrijke rol als het gaat om optimalisatie.

De zeer praktische tweedaagse training ‘Optimaliseren op de werkvloer’ is erop gericht om te leren hoe je op uitvoerend niveau verspillingen signaleert – en wat je daar aan kunt doen. Met behulp van methodes uit businessfilosofieën als Lean leer je hoe je werkprocessen hands-on structureel kunt analyseren. Bovendien krijg je verschillende praktijkopdrachten. Maar daar blijft het niet bij. Je wordt ook getraind in de toepassing van effectieve en bewezen hulpmiddelen om verbetering te bereiken. Je zet de theorie eigenhandig om in de praktijk!

Resultaat waar het telt

Deze training stelt je in staat zelf je werk(omgeving) te optimaliseren. Je bereikt dus resultaat, daar waar het telt: de dagelijkse praktijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie.

Voor wie?

Deze training is speciaal voor praktijkprofessionals en uitvoerenden binnen de organisatie, opleidingsniveau MBO.

Onze trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van toptrainers die actueel zijn opgeleid en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design