POWERTRAINING: ZO LAAT JE EXCEL VOOR JE WERKEN!

Powertraining Excel

Excel is overbekend. Toch kennen de meeste gebruikers maar een fractie van wat Excel te bieden heeft. En dat terwijl het gebruik en de toepassing van de mogelijkheden van Excel een belangrijke ondersteuning kunnen geven aan de stroomlijning van Lean- en OpEx-processen. Daarom biedt RNEW een uitermate effectieve Powertraining Excel, waarmee je in korte tijd veel meer effect haalt uit het gebruik van Excel!

Praktijkgericht

In de Powertraining Excel wisselen we theorie af met veel praktische oefeningen. De precieze inhoud kan variëren, want het gaat altijd om maatwerk: afgestemd op jouw wensen en niveau. Je maakt snelle stappen en ondervindt meteen hoe je Excel nog beter voor jou laat functioneren. Je leert snel en handig werken met gegevens, tabellen en overzichten. Maar ook met zoekfuncties, het bouwen van formules en met pivottabellen. Grafieken, draaitabellen en diagrammen maak je in een handomdraai. Je krijgt exact en helder in beeld wat de status en ontwikkelingen van je werk zijn. Herhaalde handelingen voor je uit met macro’s. Je zult verrast zijn hoeveel je kennis van Excel je oplevert! Teamleden ondervinden gemak en overzicht dankzij toegenomen Excel-skills. Skills die zich wortelen in je DNA!

Meer over deze training

De Powertraining Excel is maatwerk, volledig afgestemd op de kennis, ervaring en leerdoelen van de deelnemer(s). We onderscheiden daarbij twee levels: Powertraining Excel Basis en Powertraining Excel Gevorderd. In beide gevallen stellen we na een intake vast welke onderwerpen speciaal aandacht krijgen.

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design