WORD DE LEAN-LEIDER IN JE ORGANISATIE!

Succesvol leidinggeven met Lean Management

De training Succesvol leidinggeven met Lean Management is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan teams en organisaties die willen uitblinken in hun dienstverlening of productieniveau. Je leert de benodigde skills en benaderingen die bijdragen aan een geslaagde transformatie naar Lean in jouw bedrijf. Je leert bovendien om structuur aan te brengen in de aanpak om je organisatie verder te professionaliseren. Door deze training word jij de inspirerende, stimulerende kracht in de ontwikkeling en uitvoering van Lean binnen je bedrijf!

Wat leer je tijdens de training Succesvol leiding geven met Lean Management?

In twee of drie intensieve dagen* doorloop je alle stappen die nodig zijn om Lean in het DNA van je organisatie te implementeren en de benodigde processen te leiden. Eerst ga je gedetailleerd in op de principes en begrippen van de Lean-filosofie. Je leert verspillingen aan te wijzen en op te lossen, en je krijgt grondig inzicht in teamdynamieken. Vervolgens komen teamdoelstellingen aan bod en tools om ontwikkelingen en vorderingen vast te leggen en te monitoren. Hoe leer je resultaatgericht te sturen en hoe stimuleer je medewerkers om zich volledig te committeren aan Lean? Met behulp van beproefde technieken uit de wereld van Lean kom je stap voor stap uit bij het gewenste resultaat.

Onze Lean Management trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van toptrainers die zijn opgeleid bij Toyota in Japan en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Succesvol leiding geven op basis van Lean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise draag je bij aan optimale processen en een betere organisatie. Weten wat er voor jouw organisatie mogelijk is? Vraag naar ons aanbod.

Kies voor Basic of Excellent

De training Succesvol leidinggeven met Lean Management is er in twee versies: Basic (2 dagen) en Excellent (3 dagen). Kies je voor de Basic-versie, dan krijg je alle belangrijke inhoud om mee aan de slag te kunnen. In de Excellent-versie doe je bovendien extra waardevolle strategische kennis en vaardigheden op; daarnaast is er aanvullende beoordeling en intensieve uitwisseling van praktijkvoorbeelden waarmee je je voordeel doet.

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design