VAN STRATEGIE NAAR CONCRETE ACTIES

Succesvol leidinggeven met Operational Excellence

Operational Excellence is een geïntegreerde aanpak om de operationele performance van teams en organisaties continu te verbeteren. Hoewel Operational Excellence duidelijke overeenkomsten en raakvlakken heeft met de Lean-filosofie, is het vooral de blik op de langere termijn en de ‘state of mind’ die bij Operational Excellence essentieel is. Hoe geef je leiding en sturing aan de processen die daarbij een rol spelen? Welk skills heb je nodig, en hoe draag je daar als leidinggevende aan bij? Dat leer je in deze training.

Wat leer je tijdens de training Succesvol leiding geven met Operational Excellence?

In twee of drie intensieve dagen* doorloop je alle stappen die nodig zijn om Operational Excellence in je organisatie te implementeren en de benodigde processen te leiden. Eerst ga je gedetailleerd in op de principes en begrippen van Operational Excellence.

In deze Masterclass leer je welke aspecten allemaal van belang zijn om je organisatie of team te kunnen leiden naar volwassenheid op het punt van Operational Excellence.

Op basis van Lean management en het Toyota Management System (TMS) en het Toyota Production System (TPS) ga je aan de slag. Je leert als leidinggevende de strategie te vertalen naar concrete acties. Verder leer je hoe je team onder jouw leiding het meest resultaat boekt in Operational Excellence.

Je hebt processen nodig met een heel hoog Lean-niveau als belangrijke basis om verder te kunnen groeien in Operational Excellence-niveau. Bovendien is het samenstellen van een high performance-team een essentieel startpunt voor een goede uitvoering. Hoe je dat doet, leer je eveneens.

Onze Operational Excellence-trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van hooggekwalificeerde toptrainers die ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Waardevermeerdering

Operational Excellence op basis van Lean betekent waardevermeerdering. Voor je organisatie én voor jou persoonlijk! Met jouw nieuwe expertise leer je leiding geven aan optimale processen en een betere organisatie. Weten wat er voor jouw organisatie mogelijk is? Vraag naar ons aanbod.

Kies voor Basic of Excellent

De training Succesvol leidinggeven met Operational Excellence is er in twee versies: Basic (2 dagen) en Excellent (3 dagen). Kies je voor de Basic-versie, dan krijg je alle belangrijke inhoud om mee aan de slag te kunnen. In de Excellent-versie doe je bovendien extra waardevolle strategische kennis en vaardigheden op; daarnaast is er aanvullende beoordeling en intensieve uitwisseling van praktijkvoorbeelden waarmee je je voordeel doet.

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design