CREËER DE OPTIMALE AGILE MINDSET!

Training Agile Awareness

Deze Agile-georiënteerde training focust op Scrum werken. Met als doel: het ontwikkelen van een wendbare organisatie op basis van Agile Scrum.

De training Agile Awareness is een introductie-training Agile, bedoeld om kennis te maken met de basis van Agile als manager of teamlid. Agile Awareness draait primair om het besef van de waarde van Agile en de ontwikkeling van een gerichte mindset. Verder krijg je effectieve handvatten om Agile in je organisatie toe te passen.

Wat leer je in de training Agile Awareness?

In deze training maak je kennis met de principes van Agile. Je raakt vertrouwd met het Agile Manifesto, de vier kernwaardes en de twaalf principes van Agile. Ook leer je de beginselen van het Agile Framework en welke methodes er zijn om de Agile-filosofie toe te passen, zoals Lean IT, Scrum, Kanban, DevOps en SAFe.

De training is enerzijds theoretisch, maar steeds met de praktijk in het vizier. Hoe creëer je klantwaarde en hoe stimuleer je interactie tussen collega’s en teams? Wat zijn de raakvlakken en verschillen tussen Agile, Scrum en Lean?

Voor wie?

Deze basistraining is uitermate geschikt voor iedereen die werk wil maken van Agile. Van medewerkers in ontwikkelteams tot business- en account managers. De training wisselt theorie af met leuke hands-on Agile werkwijzes.

Meer over deze training

TIP: Nog meer effect van je theoretische boost? Kies dan aanvullend voor Agile coaching door onze specialisten bij de implementatie van je Agile-expertise! (optioneel)

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design