INDIVIDUELE TALENTEN LATEN WERKEN

Training DISC

DISC is een beproefd model dat beoogt menselijk gedrag en drijfveren in kaart te brengen. Ieder mens heeft z’n eigen karakter, unieke eigenschappen en kwaliteiten. En dus ook een eigen set van communicatie- en gedragspatronen. Met een DISC-training ontdekken jij en je teamleden welke kwaliteiten en gedragspatronen kenmerkend zijn voor ieders stijl. Dat helpt om persoonlijke combinaties in teams te versterken en de samenwerking te verbeteren. De kracht en waarde van teams neemt hierdoor toe.

Deze module kan worden uitgebreid met een (team)coachingtraject om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Wat leer je tijdens de DISC training?

Het DISC-model brengt je voorkeursstijlen, sterke kanten, communicatie en groeimogelijkheden in kaart. DISC vergroot de kennis van gedrag en helpt de communicatie. Daarnaast helpt het conflicten op te lossen en vermijden. DISC vergroot individuele effectiviteit binnen organisaties en stimuleert het benutten van talenten.

Individueel

Je krijgt zicht in jouw profiel, uitleg over de onderliggende drijfveren. Je krijgt een scherper beeld van je eigen kwaliteiten en talenten. Die dienen als basis voor interactieve oefeningen om te kijken hoe je effectief jouw gedrag kunt beïnvloeden en hoe je optimaal met je collega’s en klanten kunt communiceren.

Na de training ben je beter in staat jezelf en andere te doorgronden, weet je effectiever te communiceren en herken je snel je eigen valkuilen en die van je collega’s. In de praktijk betekent dit dat jouw omgeving je als prettige gesprekspartner of collega zal zien. Wel zo prettig!

Groepen

De DISC training is ook voor groepen in-company beschikbaar. De DISC-teamtraining is geschikt voor ieder team dat meer onderling inzicht wil krijgen, en (nog) beter wil communiceren en samenwerken. Je krijgt naast inzicht in jouw persoonlijke profiel ook inzicht in de DISC stijlen van je collega’s en tips voor het benutten van de verschillen die er zullen zijn.

In zowel de individuele- als groepssessie is er veel ruimte voor praktijkoefeningen en eigen inbreng.

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design