VIND HET TOTALE POTENTIEEL VAN DENKVERMOGEN

Training HBDI

HBDI (Herrmann Brain Dominance Instrument) is toonaangevend op het gebied van denkvoorkeuren-assessment. Met Whole Brain Thinking® als basis voor HBDI leer je hoe je communiceert met mensen die hetzelfde denken als jij, maar ook met mensen die totaal andere denkvoorkeuren hebben. Als je je eigen denkvoorkeur begrijpt, staat de deur open voor verbeterd teamwork, leiderschap, relaties met klanten, creativiteit, probleemoplossing en andere aspecten van persoonlijke ontwikkeling.

Deze module kan worden uitgebreid met een persoonlijk coachingtraject om de opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Wat leer je tijdens de training HBDI?

Whole Brain Thinking® helpt je om het totale potentieel van je denkvermogen te gebruiken en niet alleen die delen waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Het leren gebruiken van je totale denkvermogen versterkt het inzicht in je persoonlijkheid, je gevoel van eigenwaarde, je persoonlijke effectiviteit en je loopbaansucces.

Individueel

Als je vooral inzicht wilt hebben in waar jouw denkvoorkeuren liggen en wat jouw valkuilen kunnen zijn in de jouw wijze van communiceren, kies dan voor de individuele leergang. Je maakt een zeer uitgebreid assessment (120 vragen) die de basis vormt voor de individuele sessie met een van onze trainers. Samen lopen jullie jouw profiel door, kijken naar jouw persoonlijk opgegeven leerdoelen en maken een concreet stappenplan om een boost te geven aan jouw persoonlijke groei.

Na de training ben je beter in staat jezelf en anderen te doorgronden, weet je effectiever te communiceren en herken je snel je eigen valkuilen en die van je collega’s. In de praktijk betekent dit dat jouw omgeving je als prettige gesprekspartner of collega zal zien. Wel zo prettig!

Groepen

Als je beter inzicht wilt hebben in de samenhang binnen jouw team, kies je voor de groepssessie. In company of op externe locatie leert elk teamlid de denkvoorkeuren van zijn of haar collega kennen. Optioneel kun je als manager een extra teamprofiel laten opstellen. Dit profiel geeft je een perfect inzicht in de denkvoorkeuren van jouw team. Een aanrader!

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design