INDIVIDUELE KWALITEITEN VOOR TEAMKRACHT

Training Teamdynamiek

Wil jij weten en begrijpen hoe de teamdynamiek binnen jouw team of organisatie is? Hoe je inzicht krijgt in teamdynamiek als belangrijk onderdeel van teamontwikkeling? Dan is de Opleiding Teamdynamiek ideaal voor jouw ontwikkeling!

Voor wie?

De Training Teamdynamiek is voor teamleiders, managers en leidinggevenden die meer uit hun team willen halen en willen leren hoe ze de individuele kwaliteiten van hun teamleden kunnen inzetten voor een optimale collectieve teamprestatie.

Wat leer je tijdens de training Teamdynamiek?

Om goede of betere relaties tussen teamleden op te bouwen en een écht team te worden, is het belangrijk dat je begrijpt waarom teamleden op elkaar reageren en met elkaar communiceren zoals ze dat doen. Waarom heb je altijd een prettige en fijne samenwerking met de een, terwijl een ander teamlid in jouw irritatiezone ligt? Vanuit het inzicht vanuit deze training zorg je ervoor dat je een goede basis legt om met alle type mensen succesvol samen te werken en hoe je het beste uit jezelf en het team haalt. Je leert om vanuit individuele profielen te kijken naar de kracht en valkuilen van het team. Deze training kun je volledig integreren met DISC of HBDI.

Onze trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van hooggekwalificeerde toptrainers die ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design