HET ALLERBESTE HALEN UIT DE PRAKTIJK

Uitblinken in uitvoering

Een van de beste plekken om verspilling te signaleren en verbetermogelijkheden te zien, is op de werkvloer zelf: daar waar werkprocessen daadwerkelijk plaatsvinden. Of het nu gaat om productiebedrijven of dienstverlenende organisaties. Degenen die de meest directe voeling hebben met de dagelijkse praktijk, hebben dus een belangrijke rol als het gaat om optimalisatie. Of het nu gaat om productiviteit, kwaliteit, flexibiliteit, doorlooptijd of innovatie.

Verbetering en optimalisatie van bedrijfsprocessen leidt tot meer resultaat en meer rendement. En vaak zit er zelfs nog meer in. Dan liggen er mogelijkheden voor topverbeteringen. Slimme toepassingen ontwikkelen waardoor je bedrijf of organisatie werkelijk kan uitblinken op essentiële punten. ‘Operational Excellence’ is hiervoor het vaak gehanteerde begrip. Daarbij ga je met je team verder dan alleen de theorie. Je leert om jullie dagelijkse werkprocessen stelselmatig te analyseren en daadwerkelijk te verbeteren vanaf de werkvloer. Continu.

Resultaat: samen uitblinken in de werkpraktijk

De praktijkgerichte tweedaagse training ‘Uitblinken in Uitvoering’ is erop gericht om met je team eigenhandig het beste te halen in jullie dagelijkse praktijk. Je gaat aan de slag om samen doelen te bereiken, verder te groeien en werkprocessen gestructureerd te verbeteren. Daarvoor krijg je verschillende bewezen instrumenten en werkwijzes aangereikt waarmee je met je team tot maximaal haalbare praktijkoptimalisatie komt. Excellente prestaties, iedere dag weer.

Voor wie?

Deze training is speciaal voor teams, teamleiders en uitvoerenden die het allerbeste uit hun werkprocessen willen halen. Opleidingsniveau MBO. Basiskennis van Lean Management is vereist.

Onze trainingen: direct toepasbaar topniveau

Een opleiding volgen bij RNEW betekent: leren van toptrainers die actueel zijn opgeleid en ruime ervaring hebben in uiteenlopende branches. Elke training is toegespitst op de praktijk en direct toepasbaar. Het effect van leren gaat direct in!

Meer over deze training

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design