Consultancy

Ondersteuning met raad en daad

Wij houden het graag klein en slagvaardig. RNEW bestaat uit Menno Dijkstra en Paul Has, die kunnen putten uit jaren-en-jaren ervaring in de ontwikkeling van organisaties in uiteenlopende sectoren: van financieel tot agrarisch en van dienstverlenend tot overheid. Een complementair tweemanschap dat uit is op succes en resultaat. Voor jou en je team. Met drive en motivatie.

Plan kennismaking

RNEW logo trainingen

Consultancy

Ondersteuning met raad en daad

Dankzij jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren kan RNEW je ondersteunen met consultancy en advies. Dat kan voor een korte of langere periode en op uiteenlopende gebieden. Bijvoorbeeld om een groeiversnelling van je organisatie mogelijk te maken, waarbij je effectieve en duurzame slagen maakt door processen beter vorm te geven.

Maar het kan ook gaan om een slimme herinrichting van een afdeling zodat de kwaliteit in dienstverlening in korte tijd krachtige verbeteringen laat zien.

We stappen bij je aan boord en samen met jou stippelen we de beste koers uit. Bijvoorbeeld wat betreft organisatiestrategie, operationele processen, en de toekomst en ontwikkeling van je organisatie. Tijdens het consultancytraject houden we vinger aan de pols, helpen je waar nodig bij te sturen en leveren de benodigde brainpower om doelgericht op resultaat af te stevenen.

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design