Consultancy

Ondersteuning met raad en daad

RNEW is opgericht door Menno Dijkstra en Paul Has, die kunnen putten uit jaren-en-jaren ervaring in de ontwikkeling van organisaties in uiteenlopende sectoren: van financieel tot agrarisch en van dienstverlenend tot overheid. Samen leiden ze een team dat uit is op succes en resultaat. Voor jou en je organisatie. Vanuit drive en motivatie.

Plan kennismaking

RNEW logo trainingen

Consultancy

Ondersteuning met raad en daad

Dankzij jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren kunnen de professionals van RNEW je ondersteunen met consultancy en advies. Dat kan voor een korte of langere periode en op uiteenlopende gebieden. Bijvoorbeeld om een groeiversnelling van je organisatie mogelijk te maken, waarbij je effectieve en duurzame slagen maakt door processen beter vorm te geven.

Maar het kan ook gaan om een slimme herinrichting van een afdeling zodat de kwaliteit in dienstverlening in korte tijd krachtige verbeteringen laat zien.

We ondersteunen je met inzet van onze brede expertise en kennis van uiteenlopende organisaties. We stappen bij je aan boord en samen met jou stippelen we de beste koers uit. Bijvoorbeeld wat betreft organisatiestrategie, operationele processen, en de toekomst en ontwikkeling van jouw organisatie. Tijdens het consultancytraject houden onze consultants vinger aan de pols. Ze helpen je waar nodig bij te sturen en leveren de benodigde brainpower om doelgericht op resultaat af te stevenen.

Contact

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
RNEW contact afbeelding RNEW image overlay design RNEW image overlay design